Zonnepanelen van goede kwaliteit!

Denkt u na over zonnepanelen? Weet niet of uw dak geschikt is of hoeveel panelen er op uw dak kunnen? Dan geven wij u graag advies over het aantal panelen, de benodigde investering en uw rendement.

 

Zonnepanelen

Uw dak is geld waard! Betaalbare zonnestroom voor iedereen. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit en is ook zeker in Nederland interessant. Zonnepanelen halen namelijk ook energie uit daglicht, zelfs op een bewolkte dag. Een investering die loont. De opbrengst ten opzichte van de rente op de bank is zeker de moeite waard. Uw zonnecentrale altijd onder controle door de handige app op uw smartphone of tablet.

 

Geheel verzorgd

Uiteraard zorgen wij voor het aanleggen van de zonnepanelen, maar ook voor het werk dat in uw meterkast plaatsvindt. Uw eigen zonne-energiecentrale zonder zorgen.

 

Uw winst inzichtelijk

Met uw eigen zonne-energiecentrale op het dak heeft u de energie opwekking en de energierekening van uw woning altijd in eigen hand. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U ontvangt een uniek monitoringssysteem voor uw zonnepaneleninstallatie. Daarmee kunt u op ieder moment van de dag zien hoeveel energie uw panelen opwekken. Heeft u een slimme meter, dan kunt u bovendien zien wat u teruglevert aan het elektriciteitsnet. Eenvoudig via uw computer, smartphone of tablet.

 

Geen zorgen, uiteraard zorgen wij voor het aanleggen van de zonnepanelen, maar ook voor het werk dat in uw meterkast plaatsvindt. Uw eigen zonne-energiecentrale zonder zorgen.

Zonnepanelen

  •  Een lagere energierekening
  •  Meer rendement op spaargeld
  •  Verhoog de waarde van je huis
  •  Draag bij aan een beter milieu
  •  De kosten verdienen zich altijd terug!
  •  Meer onafhankelijkheid
Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) met Energie

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019