regen water

Water is één van de eerste levensbehoeftes. Dat het vanzelfsprekend uit de kraan komt is op veel locaties in de wereld niet aan de orde. De drinkwaterkwaliteit  in Nederland is van hoog niveau. Zowel qua smaak als bacteriologisch. Dit alles wordt bereikt door goede regelgeving en kwaliteitsnormen.

 

Waterleiding

Heerlijk genieten van water in uw badkamer, keuken of toilet? Het begint met vakkundig aangelegd waterleidingwerk. Bij ons kunt u daarop rekenen. Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van waterleidingen, drinkwaterinstallaties en sanitair. Daarnaast onderhouden wij bestaande installaties en verzorgen reparaties in de regio.

 

Legionella bestrijding

Legionella bestrijding nemen wij zeer serieus, omdat wij het belangrijk vinden dat u veilig kunt wonen en werken. Legionella bestrijden we effectief, snel en grondig. Het voorkomen van een legionellabesmetting is zo mogelijk nog belangrijker. Naast legionella bestrijding, kunnen we dus ook legionella problemen voorkomen. Hoe we dit doen? Door het opstellen van een gedegen risicoanalyse op basis van uw situatie.

 

Maar ook bij het opstellen van een professioneel beheersplan zijn wij u graag van dienst. Samen zorgen wij voor een veilig en gezond drinkwaterleidingsysteem.

 

Waterontharder

Ons leidingwater bevat een hoge concentratie kalk (Calcium). De concentratie is afhankelijk van het gebied en wordt weergegeven in Duitse Hardheid (DH). Kalk is een steensoort dat afkomstig is uit ons grondwater. Zodra de opgeloste kalkdeeltjes opdrogen, wordt het een vaste stof. Deze kalk hecht zich dus muurvast in leidingen, op kranen, het aanrecht en op de verhitte onderdelen van uw huishoudelijke apparatuur; wasmachine, vaatwasmachine, cv-ketel, waterkoker enzovoort.

 

De oplossing voor dit probleem is een waterontharder. Zacht water geeft enorm veel voordelen in uw huishouding of op uw werk. Een waterontharder zal de levensduur van uw wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen aanzienlijk verlengen. Wat denkt u van de kalkaanslag in de badkamer? Met een waterontharder is dit verleden tijd. Sterker nog, bestaande kalkaanslag verdwijnt zelfs! Vraag ons naar de waterontharder die bij u past.

 

Brandhaspelsystemen

Brandbeveiliging in uw huis of bedrijfspand. Brandbeveiliging is van essentieel belang in uw huis of bedrijfspand, met de zekerheid dat deze effectief en betrouwbaar is. Zonder goede brandbeveiliging kunnen de gevolgen bij brand enorm zijn. Vandaar dat brandbeveiliging altijd onze prioriteit heeft. Wij adviseren u graag vanuit onze expertise op dit gebied. Wij dragen zorg voor uw brandalarm, melders en brandhaspelsystemen. Wij waken voor uw brandveiligheid!

Water

Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Techniek

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019