Warmtepomp

Warmtepomp combi en hybridewarmtepomp

Een van de duurzame oplossingen van Installatiebedrijf Kuijpers is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht of de aarde. In combinatie met een HR-ketel ontstaat een intelligent hybride systeem voor maximale energiebesparing.

 

Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, bodem of grondwater en ze hebben een zeer hoog rendement. Daardoor gebruiken warmtepompsystemen weinig tot geen fossiele brandstof en veroorzaken ze weinig milieubelasting.

 

Een warmtepomp zorgt dag en nacht voor een constante warmte in uw woning. Warmtepompen verliezen hun rendement als u ruimtes vaak en snel warm stookt. Daarom is het belangrijk een warmtepomp te kiezen met voldoende capaciteit.

 

Wanneer een warmtepomp?

Bij renovatie, nieuwbouw of verbouw van uw woning is de aanleg van een warmtepomp zinvol. Een combiketel op gas met ingebouwde of toegevoegde warmtepomp kan een alternatief vormen. Bovendien zijn er regelmatig subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp.

Warmtepomp

Reparatie aan absorptiepomp

  Waarom een warmtepomp?

  •  Warmte uit een onuitputtelijke bron
  •  Maximale energiebesparing
  •  Geen gasaansluiting
  •  Draag bij aan een beter milieu
  •  Uitstekende combinatie met zonnepanelen
  •  Wordt meer onafhankelijk
Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) met Energie

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019