villeroy en boch wastafel rvs poot malibu kastje spiegel natuursteen

Sanitair

De tijd van het tonnetje en de waskom is alweer ver achter ons. De ontwikkeling en materialen op sanitair gebied zijn bijzonder mooi en duurzaam doorontwikkeld. De mogelijkheden op het gebied bad, toilet, sauna, whirlpool en inloopdouche zijn grenzeloos. Het warmwatercomfort met regen- en/of stortdouche is voor iedere toepassing maatwerk. Graag denken wij met u mee voor het ontwerp, de aanleg en de inrichting van uw droombadkamer.

 

Badkamer

Voor de benodigdheden voor uw badkamer en toilet bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en bieden vele topmerken, zoals Hans Grohe, Villeroy & Boch, Venlo, Laufen, Wisa Cleopatra en nog veel meer. Zo bent u verzekerd va het allerbeste in sanitair, kranen, wastafels, wand- en vloertegels, plafonds, verlichting, (vloer)verwarming en accessoires. Daarnaast zetten wij ons in voor uw ultieme badkamerbeleving met de gewenste uitstraling.

 

Toiletruimte

Bent u op zoek naar een (luxe) toiletruimte of renovatie?  Wij verrassen u graag met onze mogelijkheden op het gebied van complete toiletten. Wij denken met u mee over de vormgeving, slimme indelingen en de gewenste stijl. Bij Kuijpers zit u ook in de kleinste ruimte goed!

 

Riolering

In kleine ruimtes en vaak ondergronds bevinden zich de zaken die uw woongenot kunnen maken en breken: leidingen en riolering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen en realiseren van rioolwerk en afvoersystemen in en om uw huis. Daarnaast verhelpen we ook verstoppingen.

Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Sanitair

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019