Dichtgevroren vriezer

Koeltechniek

Uw koel- of vriesinstallatie moet betrouwbaar zijn en optimaal functioneren. Dit begint bij het ontwerp en eisen van de gebruiker. Na opdracht is het plaatsen en installeren van de zorgvuldig gekozen componenten een belangrijk deel voor een duurzaam geheel. Wij leveren uw gekozen systeem bedrijfsklaar op volgens F-gassen kwalificatie.

 

Koel- en vriestechniek

Elke koel- en vriesinstallatie wordt, aan de hand van uw specifieke situatie, op maat ontworpen. Op basis van de gewenste prestaties van de koeling of vriezer ontwerpen wij voor elke specifieke toepassing de juiste koelinstallatie, vriesinstallatie of een combinatie van koelen en vriezen. Elk product en elke ruimte vraagt tenslotte om een eigen toepassing.

 

Duurzaam koelen

Koelen van bijvoorbeeld voedingsmiddelen is noodzakelijk voor het behoud van kwaliteit, maar gaat vaak gepaard met hoge energiekosten. Wij leggen de focus op duurzame koelsystemen door efficiënt energieverbruik en gebruik van voedselveilige en milieuvriendelijke materialen.

 

Van klein tot groot!

U kunt op ons rekenen bij  het ontwerpen, plaatsen en bedrijfsklaar opleveren van koel- en vriescellen. Wij leveren koel- en vriescellen voor horeca, zorginstellingen en industrie.

 

Proceskoeling

Proceskoeling wordt toegepast om te voorkomen dat uw productieproces ontregeld raakt door interne warmtelast. Met een koudedrager, zoals bijv. water, worden machines of producten tijdens het productieproces gekoeld. Hiervoor hebben wij diverse chillers en oplossingen.

 

Service en onderhoud

Goed onderhoud van uw koelapparatuur en koelinstallaties verlengd de levensduur, beperkt de kans op storingen en zorgt dat deze zuinig blijft. Daarom bieden wij u ons onderhoudscontract voor Koeltechniek aan.

 

Elke eigenaar van een koelinstallatie dient te voldoen aan de Europese en Nederlandse regelgeving m.b.t. milieu, veiligheid en hygiëne. Voor u als eigenaar zijn de F-gassen verordening en de PED (Pressure Equipment Directive) het meest van toepassing. De F-gassen verordening geeft aan dat onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden door bedrijven en monteurs die F-gassen gecertificeerd zijn. Wij hebben uiteraard de benodigde certificaten en zijn volledig op de hoogte van alle regelgeving betreffende kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. U kunt op ons rekenen!

F-gassen gecertificeerd Bureau Veritas
Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Koeltechniek

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019