Camerabeeld inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Kleine beveiligingstoepassingen kunnen al een groot verschil maken, zoals anti-inbraak strips en goed hang- en sluitwerk. Maar ook kluizen, inbraakwerend glas of folie, deuren, elektromechanische sloten, deuraandrijvingen en sluitsystemen kunnen een belangrijk onderdeel zijn van uw beveiliging.

 

Draadloos alarmsysteem

Een draadloze alarmsysteem is 24/7 verbonden met  de bemande meldkamer, dat alarm slaat bij inbraak én bij brand. Bij inbraak én brand zorgt het alarmsysteem direct voor een melding bij de centrale. De medewerkers van de centrale nemen direct contact met u op, of (als u onbereikbaar bent) met andere sleutelhouders. En ze schakelen, indien nodig, ook direct hulpdiensten in.

 

Camerabewaking

Een steeds meer toegepaste huisbeveiliging is camerabewaking vanwege het gemak. Camerabewaking werkt preventief, omdat het inbrekers afschrikt. Daarnaast vergroot het de pakkans van de inbrekers. Er zijn diverse bewakingsinstellingen mogelijk. Continue opname, alleen bij beweging, alarmering via smartphone etc. U kunt bijvoorbeeld direct live meekijken op uw smartphone. Ook is de camera op afstand aan/uit te zetten en te programmeren.

 

Beveiliging voor uw bedrijf

Inbraakpreventie is essentieel om uw bedrijf te beveiligen tegen overvallen, diefstal, inbraak, agressie, geweld en andere veiligheidsrisico’s.  Vanwege de kostbare producten en apparatuur zijn bedrijven vaak doelwit. Daarom is het belangrijk om te investeren in professionele bedrijfsbeveiliging. Zo beschermt u uw inboedel, waardevolle bedrijfsgegevens én uw werknemers.

 

Opvolging en afhandeling Alarm

Een melding wordt meteen geverifieerd. Bij onraad wordt de melding doorgegeven aan de surveillant of andere hulpdiensten (Brandweer/politie). Eenmaal ter plaatse handelt de surveillant volgens het vooraf afgesproken protocol. Een eerste externe controle is er op braakschade. Door middel van een speciale sleutelkluis wordt er toegang verschaft tot het pand, waarna de interne controle plaatsvindt. Inspectie van ruimtes, achterhalen van de reden van alarmering en het resetten behoren tot de taken die de surveillant vakkundig uitvoert. De geconstateerde bijzonderheden worden teruggekoppeld naar de alarmcentrale. Hier wordt een rapport van bevindingen en activiteiten opgesteld, dit rapport wordt digitaal naar u gestuurd.

 

Sleutelkluis

Een beveiligd sleutelkluisje, aangesloten op uw alarmsysteem en verankerd in uw pand, is onze manier om sleutels veilig te beheren. Sabotage wordt direct gesignaleerd door de alarmcentrale.

Voordelen van dit unieke systeem van sleutelbeheer:

 

  • Alarmopvolging kan geschieden door meerdere surveillanten.
  • Snellere aanrijtijden, dichtstbijzijnde surveillant kan ter plaatse gaan kijken.
  • Alarmopvolging te allen tijde mogelijk, geen sleutels en alarmcodes in het bewakingsvoertuig nodig.
  • Controle op betreden en vertrek van de surveillanten.

 

Securityview

Securityview houdt in dat uw object door middel van videocamera’s op afstand wordt bewaakt. Ook alarmverificatie, surveillance en toegangscontrole op afstand zijn mogelijk. De opgeslagen camerabeelden kunnen bijvoorbeeld later dienen als bewijsmateriaal bij inbraak, overvallen en dergelijke. Securityview kan in vergelijking met manbewaking tot besparing van wel 60% leiden.

 

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons voorop. Naast de wettelijke eisen voldoen wij ook aan de aanvullende kwaliteitseisen die vanuit de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) gesteld worden. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking. Voor de beste beveiligingstoepassing kunt u op ons rekenen. Als VEB-erkend bedrijf worden de documenten door verzekeraars geaccepteerd. Wij zetten ons in voor een beveiligingsdienstverlening op hoog niveau. Door te blijven vernieuwen en aandacht te hebben voor kwaliteit handhaven wij dit niveau. Bovendien verliezen we uw wensen niet uit het oog.

 

 

Inbraakbeveiliging

Logo VEB Vereniging europese beveiligingsbedrijven Erkend beveiligingsbedrijf
Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Beveiliging

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019