Elektrotechniek is overal. Vaak zijn we ons er niet eens van bewust. Toch weet iedereen dat elektrotechniek voor een belangrijk deel bepalend is voor wat wij doen en hoe we ons voelen. We maken allemaal voortdurend gebruik van elektrische energie en van intelligente apparaten. Veel innovatie is alleen maar mogelijk dankzij dit fascinerende en veelzijdige vakgebied. Technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

 

Elektrotechnische installaties worden steeds groter en complexer. Kantoorgebouwen, zorginstellingen, maar ook de standaard huisinstallaties worden met ingewikkelde componenten uitgerust, die het leven gemakkelijker en/of comfortabeler maken. Denk hierbij aan het langer zelfstandig kunnen wonen door automatisch sluitende gordijnen, noodzusteroproep, verlichting die op lichtsterkte inschakelt, beeldintercomsystemen en dergelijke. Wij nemen u graag de zorg hiervoor uit handen en realiseren betrouwbare en veilige oplossingen. Van het installeren, meten, vervangen, repareren, het aanpassen tot aan het inspecteren van iedere mogelijke elektrische installatie voor uw comfort en veiligheid.

 

Renovatie, onderhoud of uitbreiding van elektrotechnische installaties

Verbouwplannen of een uitbreiding op uw bestaande installatie? U bent bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verbouwing van de keuken, de badkamer, de woonkamer of garage of om de plaatsing van een uitbouw of een dakkapel. Wij maken de stopcontacten, uw meterkast, de lichtpunten (bijvoorbeeld spotjes in het plafond met led- of halogeen lampen), zorgen voor dimmers en alle andere elektra die u wenst. Vanzelfsprekend adviseren wij u vooraf graag over de mogelijkheden en de voorschriften waaraan de installatie moet voldoen.

 

Domotica

Uw hele huis overhoop voor de installatie van domotica? Helemaal niet nodig!

 

Door slimme dim-, schakel- en zonweringsmodules achter bestaande schakelaars te plaatsen, kunnen wij veel extra wooncomfort realiseren. De verlichting automatisch aan laten gaan bijvoorbeeld wanneer het donker wordt. De zonneschermen en gordijnen automatisch open of dicht laten gaan of de verwarming aansturen met uw mobiele telefoon. Het kan allemaal zonder stof of vuil in uw huis te maken.

 

Data en CAI

Ook in uw woonomgeving speelt de computer, tablet en televisie een belangrijke rol. De netwerk- en antennesystemen zijn bij ons in goede handen.

 

Industrietechniek

Continuïteit én flexibiliteit. Belangrijk voor uw bedrijf. Continuïteit van uw (productie)processen. Flexibiliteit van uw organisatie op de lange termijn. Ruimte voor uitbreidingen, mogelijkheden voor groei. We leveren er een bijdrage aan door het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Doeltreffende installaties zijn installaties met een capaciteit die aansluit bij uw energiebehoefte nu en in de toekomst. Voor utiliteitsvoorzieningen én complete productieomgevingen.

 

Denkt u bijvoorbeeld aan:

 

Verlichting

Het berekenen, leveren en aanbrengen van industriële verlichting of het vervangen van complete verlichtingsinstallaties.

 

Kabelbanen/Railsystemen

Het leveren en monteren van diverse kabelbaansystemen volgens specificaties van onze klanten: gegalvaniseerd metaal, RVS304 of 316, kunststof.

 

Bekabelen

Het leveren, leggen, bevestigen en aansluiten van alle soorten laagspanningsbekabeling. Zo ook instrumentatie bekabeling, databekabeling, glasvezelbekabeling en speciale bekabeling. Desgewenst worden alle kabels voorzien van coderingen.

 

Tracing

Het leveren, aanbrengen en aansluiten van diverse soorten tracingkabels ten behoeve van het op temperatuur houden van produkt- en meetleidingen, als wel het voorkomen van bevriezing van waterleidingen. Tracingkabels worden afgewerkt op aansluitdozen met of zonder thermostaat en voorzien van de benodigde voedingskabels.

 

Verdeelinrichting

Het assembleren, plaatsen en aansluiten van halyester verdeelkasten, die geschikt zijn zowel als hoofdverdeelkast, als onderverdeelkast.

Elektrische vonk

Elektrotechniek

Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Elektra

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019