dakbranden bitumendak gasbrander rudy fijlstra

ALLES VOOR UW DAK

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw woning of bedrijf. Het beschermt u tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en wind. Het is belangrijk dat uw dak in goede conditie verkeert, zodat bij slechte weersomstandigheden u zorgeloos kunt wonen en/of werken.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakwerk in de breedste zin van het woord, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij kunnen uw woning of bedrijf voorzien van een keurig pvc, bitumen, kunststof of geïsoleerd dak . Het vervangen en/of repareren van dakgoot behoort tot de mogelijkheden. De dakranden kunnen worden voorzien van een daktrim of zinken afdeklijsten.

 

Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden. Daarbij uitsluitend gebruik makend van  materialen van hoogwaardige kwaliteit waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven aan uw onderkomen.

 

Platte daken

Een goede dakbedekking is van groot belang als u een plat dak wilt aanbrengen of vervangen. Wij realiseren platte daken met onder andere EPDM of  PVC voor het beste resultaat. Graag adviseren wij u welke materialen toe te passen zijn in uw situatie.

 

Leien daken

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame dakbedekking of een smaakvolle oplossing voor uw gevel? Dan attenderen wij u graag op de mogelijkheden met leien als dakbedekking. Leien daken staan garant voor een hoge kwaliteit, een natuurlijke, elegante uitstraling en een duurzame oplossing.

 

Bitumen dakbedekking

Voor platte daken vormt bitumen veelal de oplossing. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoor en bedrijfspanden, garages, dakkapellen, tuinhuisjes en dergelijke. De populariteit is te verklaren door verschillende voordelen. Ten eerste heeft bitumen dakbedekking een lange levensduur. Het is flexibel, waardoor het makkelijk toepasbaar is voor detailwerken. Bitumen dakbedekking is onderhoudsarm. De gemodificeerde toplaag kan naar uw wens worden beschermd met grind of leislag, om de levensduur verder te verlengen. Deze beschermende leislag is in diverse kleuren te verkrijgen.

 

Kunststof dakbedekking

EPDM is een kunststof dakbedekking en biedt  ten opzichte van de klassieke materialen vele voordelen. Met name op het gebied van het veilig verwerken van het materiaal. EPDM dakbedekking kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie toegepast worden en is voor het platte dak ongetwijfeld het dakbedekkingsmateriaal van de toekomst. Klassieke dakbedekking die langdurig blootgesteld wordt aan de zon droogt uit en vertoont scheuren en barstjes. EPDM dakbedekking is UV- en ozonbestendig en zal niet uitdrogen of barsten.

 

Dakpannen

Zoveel pannendaken, zoveel mogelijkheden. Of u kiest voor keramiek of beton, voor een rode, bruine of zwarte pan, mat uitgevoerd of in hoogglans. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en smaak realiseren wij een dak dat bij úw woning of bedrijfspand past.

 

Zink- en loodwerk

Door de lange levensduur behoort zink nog steeds tot de beste materialen voor toepassing van goten en dakbedekking. Zink en koper worden tegenwoordig dan ook steeds vaker toegepast als gevelbekleding of dakbedekking. Bovendien draagt het bij aan een bijzondere uitstraling van uw woning of bedrijf. Zinken goten en dakbedekking staan bekend om de kwaliteit en lange levensduur.

 

Regenpijpen

Ook een regenpijp (oftewel hemelwaterafvoer) verdient de nodige aandacht. Het is dan ook zeker aan te raden om uw dakgoten en regenpijpen tijdig te vervangen, schoon te houden en regelmatig te inspecteren om schade en verstoppingen te voorkomen.

 

Voor het afvoeren van het water zijn er meerdere mogelijkheden, zoals pvc, zink, koper en dergelijke. Buiten zinken goten en afvoerpijpen bieden wij ook zinken afwerklijsten voor het afwerken van verschillende dakranden of het afdekken van een muur. Voor de beste kwaliteit werken wij met hoogwaardig zink. Per toepassing kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende diktes van de plaat.

 

Dakisolatie

Omdat warmte stijgt kan er veel warmte uit uw woning door het dak ontsnappen. Naar schatting ontsnapt er 30% van de warmte via het dak. Het is geen verrassing dat u veel energie kunt besparen door het goed isoleren van uw dak. Bovendien vermindert een goede dakisolatie de belasting van het milieu aanzienlijk.

 

Uw gewenste dakisolatie kunnen wij op verschillende manieren aanbrengen:

 

Isolatiedekens

De meest gangbare manier van een dak isoleren is met zogenaamde isolatiedekens, gemaakt van steen- of glaswol. De isolatiedekens bevestigen wij aan de binnenzijde uw  schuine dak. Uiteraard houden wij rekening met de dikte, die noodzakelijk is om uw gewenste isolatiewaarde te halen.

 

Isolatieplaten

Een ander veelgebruikt isolatiemateriaal is de isolatieplaat. Deze harde platen, gemaakt van diverse soorten schuim zoals EPS, XPS, PUR of PIR, kunnen in iedere gewenste vorm worden aangebracht.

   Onze specialisaties:

  •  Alle gangbare dakwerken
  •  Het plaatsen van dakramen
  •  Boei afwerking
  •  Zink- en felswerk
  •  Zink-, koper en loodwerk
  •  Dakreiniging
  •  Hemelwaterafvoer (HWA)
zinken vergaarbak
Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Dakwerk

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019