ATAG One slimme thermostaat

Nieuwe cv-ketel kopen of huren?

Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in CV

Atag verwarming Nederland

ATAG Selectdealer

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom zijn wij de ATAG Select dealer in uw regio.

 

Waarom een CV ketel van ATAG?

 Een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur van de CV ketel, beter dan welk ander merk dan ook. Dat is dubbel besparen, want dankzij de innovatieve warmtewisselaar bespaar je niet alleen direct, maar ook blijvend. Je verlaagt je kosten en spaart het milieu.

Een cv-ketel kopen bij ons begint met deskundig advies op maat. Wij vinden het belangrijk dat u een cv-ketel koopt die voldoet aan uw wensen en ondersteunen u graag bij het maken van die juiste keuze. Er zijn namelijk verschillende toestellen met allerlei specifieke eigenschappen. Bovendien is niet iedere ketel geschikt voor uw specifieke situatie. In ons assortiment vindt u cv-ketels van diverse A-merken. Er is altijd een ketel die bij u past! Uiteraard zorgen wij voor alle zaken met betrekking tot het vervangen van uw oude cv-ketel en het installeren van de nieuwe. Daarnaast kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten.

 

CV-ketel kopen: wat zijn de kosten?

De prijzen van cv-ketels lopen uiteen afhankelijk van het type, vermogen en merk. Wij houden in ons advies rekening met uw huidige situatie en wensen. Bel ons vrijblijvend voor de juiste keuze en de beste aanbieding.

 

CV-ketel kopen met slimme thermostaat!

Profiteer nu ook van de mogelijkheid om de thermostaat op afstand te bedienen. Stel je eigen weekprogramma samen en krijg real-time inzicht in de prestaties van je cv-ketel. Altijd controle over je wooncomfort met de speciale app.

De slimme thermostaten regelen optimaal en kunnen, doordat ze op afstand zijn te bedienen, een serieuze besparing opleveren.

 

CV-ketel-huren

Ziet u op tegen de kosten van een nieuwe cv-ketel? Dan is een cv-ketel huren misschien de ideale oplossing. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden en beste aanbieding.

 

Service en onderhoud

Onderhoud aan uw ketel biedt meerdere voordelen. Zo heeft u langer plezier van uw cv-ketel en komt u niet voor onnodige kosten te staan. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat uw installatie ontregeld is en dat onderdelen verroesten of onnodig slijten. Onnodig gasverbruik en de kans op storingen worden hierdoor beperkt.

 

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Zo bent u verzekerd van jaarlijks professioneel onderhoud van uw cv-ketel.

Bel ons voor het maken van een afspraak voor persoonlijk cv-ketel advies!

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019