Airconditioning

Airconditioning

Waarschuwing!

Ga zelf nooit sleutelen!

Het is gevaarlijk voor mens en milieu, daarbij zal eventuele garantie direct vervallen!

Op warme en vochtige dagen kan het prettig zijn dat verblijfsruimten gekoeld en ontvochtigd worden. Hierdoor voelt men zich comfortabel en productiever. Een airconditioning of luchtbehandeling kan uitkomst bieden en is vrijwel overal toepasbaar. Wij leveren uw systeem bedrijfsklaar op, volgens de benodigde F-gassen kwalificaties.

 

Airconditioning bij u thuis

In de woonkamer geeft een airconditioner een prettig en behaaglijk woonklimaat. Ook biedt een fluisterstille airco uitkomst voor een goede nachtrust.

 

Airconditioning op uw werk

Een stabiel werkklimaat zorgt voor (nog) productievere werknemers en biedt een aangename werkplek. Een gebalanceerde klimaatinstallatie voor uw kantoor of winkel kan zonder tochtverschijnselen een aangenaam koel klimaat bieden in de warme zomermaanden. Koeling is soms ook noodzakelijk, bijvoorbeeld in productieruimten, door de aanwezigheid van apparaten en andere warmtebronnen zoals lampen. Naast het regelen van de temperatuur en de vochtigheidsgraad, kan airconditioning ook zorgen voor schonere lucht. In een productieproces komt namelijk vaak veel onzichtbaar vuil of stof vrij. De betrouwbaarheid van uw server kunt u vergroten door een goede klimaatbeheersing in de serverruimte. Airconditioning is dus niet alleen prettig, maar soms ook van essentieel belang.

 

Airco advies

Het kiezen van het juiste systeem is van groot belang voor het gebruikscomfort van de airconditioner. Airconditioning voor een kantooromgeving moet voldoen aan verschillende eisen. De grootte van het kantoor en de hoeveelheid kantoorruimtes zijn van belang in de keuze van het juiste systeem. Voor elke toepassing bieden wij verschillende type airconditioners. Wij adviseren u graag over de mogelijkheid en om het klimaat in uw woning of bedrijf te beheersen.

 

Wandairco

Wandairco’s zijn ideaal om te plaatsen in woningen. Het energieverbruik is laag en heeft de mogelijkheden om te koelen én te verwarmen. Het geluidsniveau is laag, waardoor deze ook zeer geschikt zijn om in uw slaapkamer te plaatsen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de vormgeving. Daardoor is het niet storend als deze units in het zicht hangen. Ook om verbouwingskosten te besparen zijn wand-unit-airconditioners ideaal voor uw woning. U plaatst ze waar u wilt en zijn los van elkaar instelbaar, zodat u per ruimte het juiste klimaat kan creëren.

 

Plafondairco

Tevens kunt u kiezen voor plafondairco, in verschillende uitvoeringen en meerdere capaciteiten. Een aantal modellen onthoudt zelfs de favoriete instellingen van de gebruiker. Een plafondairco heeft als voordeel dat de reikwijdte van de brede luchtstroom groot is, zodat in de gehele ruimte het gewenste klimaat snel wordt bereikt.

 

Satellietairco

De satellietairco wordt geheel uit het zicht (boven verlaagd plafond of systeemplafond) gemonteerd. Door middel van luchtroosters en/of luchtverdeelslangen wordt de geconditioneerde lucht in de ruimte gebracht. Doordat het binnendeel van de airconditioning in zijn geheel boven het plafond gemonteerd is wordt het geluidsniveau extreem laag.

 

Vloermodelairco

Vloerairco’s zijn eenvoudig te plaatsen. Met als voordeel dat u flexibel bent met het plaatsen van de airconditioner in uw woning of gebouw. Er zijn zelfs vloerairco’s met een automatisch filterreinigingssysteem. Doordat de filters schoon en van hoge kwaliteit blijven, bespaart u veel energie. Een duurzame keuze dus!

 

Cassette-airco

Cassette-airco’s zijn overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw woning, kantoor of winkel. Deze airconditioner is gemakkelijk in het onderhoud. De koele lucht wordt in het midden gefilterd en kan naar verschillende kanten worden uitgeblazen, zodat u de gehele ruimte van de juiste temperatuur kan voorzien.

 

VRF Systeem airconditioning

Een VRF Systeem airconditioning bestaat uit een buiten installatie en verschillende binnen installaties. Voor winkels, hotels en kantoorgebouwen raden wij een VRF-systeem aan. De hoeveelheid installaties binnen kunnen wij samen met u geheel afstemmen op uw comfort wensen.

 

Service en onderhoud

Een onderhoudscontract biedt u meerdere voordelen, zo gaat uw airco langer mee en zullen uw energiekosten lager uitvallen door een hoger rendement. Ook voor uw gezondheid is airco onderhoud belangrijk, zodat er geen schimmels en bacteriën de ruimte ingeblazen worden. Bovendien is onderhoud aan de airco-installatie vaak een verplichting om aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie, net als bij uw auto. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

F-gassen gecertificeerd bureau veritas
Logo installatiebedrijf Kuijpers

Ster(k) in Verkoeling

Over Kuijpers

Leveringsvoorwaarden

Contact

Google+ installatiebedrijf Kuijpers  Facebook installatiebedrijf Kuijpers

© Installatiebedrijf Kuijpers -- 2019